Sygdom

Jeg er blevet syg. Så syg at jeg bruger det meste af tiden på at sove, drikke kakao, se dårligt tv og hygge med mine dyr. Jeg har virkelig gjort alt for at forhindre at jeg skulle blive syg (sovet med varmt tøj, haft meget tøj på ud osv), men det har ikke kunne forhindre det.
Så nu ligger jeg her på sofaen og prøver bare at få dagen til at gå, i håb om at jeg har det bedre i morgen. Det startede allerede igår, hvor jeg – alligevel – slæbte mig på arbejde. Det var en super lang dag, og ikke noget jeg har tænkt mig at prøve igen (altså at tage syg på arbejde). Da jeg kom hjem igår gik jeg direkte i seng (jeg havde fri kl. 17) og sov til i morges – hvor jeg stod op, for at gå ind i stuen og smide mig på sofaen med dynen.
Det er også derfor der nok ikke kommer nogle særlig spændende indlæg fra mig for tiden; sidste uge startede jeg ud med mavekramper, som jo heldigvis gik hurtigt over. Nu har jeg så ondt i hele min krop, hoster, ondt i halsen, snottet – ja, jeg tror sgu jeg har fået hele pakken. Jeg vil fokusere på at blive rask – også selvom jeg skal spilde min weekend på det. Jeg håber på, at jeg i morgen har det meget bedre, for jeg keder mig allerede helt vildt.
Har i også været ramt af den omtalte influenza – eller har i været så heldige at slippe?

7 tanker om "Sygdom"

 1. Christina

  Jeg er også ved at blive sindssyg af at være syg; det er nu 3 dag – og jeg føler slet ingen forbedring. Kæresten har arbejdet og skal til julefrokost i aften, så der er ikke super meget forkælelse fra hans side af 🙁

  Jeg prøver også at holde mit snot og hosten laangt væk fra dyrene – for jeg hader når mine dyr bliver syge. Hehe. Men tak fordi du tænker på det 🙂

  Ja, jeg håber også snart jeg slipper. Det er i hvert fald nogle lange lange dage – for jeg ligger bare på sofaen og venter på at dagen går.

  Svar
 2. Lille Lisa

  Her bukkede vi begge under d. 2. januar og lå en lille uge – jeg skrantede lidt længere end kæresten. Det er alt andet end sjovt at være syg, men der er absolut intet ved det, når begge er ramt – så er der ingen til at forkæle en.

  Nogle dage efter vi var ved at være på rette køl igen, bukkede Aslan dog under, med ekstrem snotnæse. Han var helt stoppet til, kunne bare høre ham dag og nat med sin snottede vejrtrækning – skal love for jeg blev hønemor!
  Så husk ikke at være alt for tæt på dyrene, de kan åbenbart godt rage til sig 🙂
  (men det ved du jo nok)

  Rigtig god bedring til dig – håber du snart slipper!

  Svar
 3. Lille Lisa

  Her bukkede vi begge under d. 2. januar og lå en lille uge – jeg skrantede lidt længere end kæresten. Det er alt andet end sjovt at være syg, men der er absolut intet ved det, når begge er ramt – så er der ingen til at forkæle en.

  Nogle dage efter vi var ved at være på rette køl igen, bukkede Aslan dog under, med ekstrem snotnæse. Han var helt stoppet til, kunne bare høre ham dag og nat med sin snottede vejrtrækning – skal love for jeg blev hønemor!
  Så husk ikke at være alt for tæt på dyrene, de kan åbenbart godt rage til sig 🙂
  (men det ved du jo nok)

  Rigtig god bedring til dig – håber du snart slipper!

  Svar
 4. Christina

  Jeg er ved at blive skør af at være syg; så forhåbentlig har jeg det bedre i morgen 🙂

  Ja, jeg følger både den der Ianjsomerhalders profil, men vidst også den rigtige. Jeg synes bare det er hyggeligt at se så mange billeder af ham – it makes my day every time! 🙂

  Svar
 5. C. Stubbe // Stubbes Odd Place

  Nå ja hov forresten! Lagde mærke til at du havde liket Ianjsomerhalder's billede på Instagram. Og tænkte jeg lige ville lade dig vide, at det ikke er Ian's rigtige profil – hvis du altså vil følge den skuespilleren, når du nu også følger Nina 🙂

  Svar
 6. C. Stubbe // Stubbes Odd Place

  Nå ja hov forresten! Lagde mærke til at du havde liket Ianjsomerhalder's billede på Instagram. Og tænkte jeg lige ville lade dig vide, at det ikke er Ian's rigtige profil – hvis du altså vil følge den skuespilleren, når du nu også følger Nina 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *