Sorbet is

Jeg elsker når jeg kan finde alternativer til mine yndlingsting. Fx. så er jeg typen der kan spise is hvor som helst og når som helst. Jeg har nu fundet en opskrift på sorbet is, som smager fantastisk, som også er sundere end alt mulig andet is – og så er det vildt nemt at lave! Chokoladen på toppen er en mørk 86% chokolade – og den gør virkelig noget godt for denne dessert.
Det var også denne is jeg havde lavet til madklubben, hvor jeg havde lavet isen med jordbær. Men jeg kunne forestille mig at den smager godt med alle mulige forskellige slags frugt i. Jeg har kun fundet opskriften med frossen frugt, så jeg ved ikke om man kan bruge andet.
  • 500g. frossen frugt (jeg brugte jordbær, men man kan bruge den frugt man har lyst til).
  • 2 pasteuriserende æggehvider
  • ½ dl. honning

Blend alle ingredienserne, så det bliver til ensformig konsistens (lidt ligesom smoothie). Smag til om der skal mere honning i. Derefter skal det i fryseren, hvor det skal være i min. 6 timer. HUSK at det skal i en tæt bøtte i fryseren, ellers krystallisere det.

4 tanker om "Sorbet is"

  1. Christna

    Det ser virkelig godt ud! Er det måske muligt at fryse den på en ismaskine frem for bare at sætte det i fryseren? (-:

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *