At tegne lidt

Det er faktisk længe længe siden jeg har tegnet; hvilket er ærgerligt, for da jeg var yngre tegnede jeg hele tiden – og jeg elskede det. Det betyder også, at når jeg så skal tegne nu, så mangler jeg inspiration og aner aldrig hvad jeg skal tegne (og så er jeg super kritisk).
Men da Cathrine på sin blog skrev om, at hun var begyndt at tegne på sin iPad, fik jeg altså også lyst til at prøve. Derfor spurgte jeg hvilken applikation hun brugte til at tegne – og så gik jeg selv igang. Selvom jeg stadig ikke helt ved hvad jeg skal tegne, så er det altså ret sjovt! Jeg skal helt sikkert lege meget mere med det. Jeg overvejer lidt at tilføje dem i nogle af mine indlæg.
Det er selvfølgelig helt nyt for mig at tegne på iPaden, så der skal også lidt øvelse til – for det er faktisk skide svært. Jeg er dog glad for, at jeg en stylus til den, for jeg tror da det havde været næsten helt umuligt uden. Men jeg glæder mig helt til at sætte mig med ipaden igen og prøve at tegne noget mere.

2 tanker om "At tegne lidt"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *