Et lille eBay køb

Ja, jeg undskylder altså at der går lidt tid imellem mine indlæg for tiden, men som jeg har skrevet før så føler jeg at mine dage flyder sammen. Jeg håber selvfølgelig på at det vender snart, så jeg får lidt mere ud af mine dage – for jeg har virkelig ikke oplevet noget. Det eneste jeg har lavet i de her dage (ud over at arbejde) er at jeg har været til tandlæge; noget som jeg har udsat alt alt for længe og som jeg nu er glad for nu er overstået igen.

 
Selvom jeg ikke får lavet noget, så finder jeg altså alligevel tid til at sidde og shoppe en smule på eBay. Jeg synes altid man kan finde noget fantastisk derinde – og ofte koster det jo ikke en formue.

Jeg har næsten lige købt denne pung – og hvor jeg dog elsker den! Jeg synes tit at en clutch bliver for stor, hvis man fx bare lige skal over og handle, men samtidig er der ikke plads til ens mobil i en almindelig pung; derfor synes jeg denne er perfekt! Der er lige præcis plads til mobilen, sedler og kort. Og så fylder den jo faktisk ikke meget mere end iphonen normalt gør (okay, den er lidt tykkere, men I ved hvad jeg mener). Dog hvis man skulle sige én negativ ting om den så er det, at man mangler lidt et sted til sine mønter.

Hvis du selv vil have fingerene i en pung som denne – så kan den købes HER for kun ca 22kr. Ret billigt, ikke?

14 tanker om "Et lille eBay køb"

 1. Christina

  Jeg har brugt denne pung lige siden jeg købte den; og jeg har slet ikke oplevet nogle problemer med mit kort. Nu skal jeg selvfølgelig ikke svare 100%, for jeg har kun kort hvor jeg bruger chippen.

  Svar
 2. Christina

  Hejsa! 🙂
  Ja, den er nemlig super fed. Jeg kan godt lide idéen med at man kan have det hele samlet ét sted. Åh, jeg havde slet ikke tjekket om den var udsolgt; det beklager jeg. Jeg må vidst hellere lige tjekke om der er en lign. der stadig er til salg så. Det var godt du fandt en andetsteds 🙂

  Jeg tager da lige et kig på din blog senere idag 🙂

  Svar
 3. Christina

  Hejsa! 🙂
  Ja, den er nemlig super fed. Jeg kan godt lide idéen med at man kan have det hele samlet ét sted. Åh, jeg havde slet ikke tjekket om den var udsolgt; det beklager jeg. Jeg må vidst hellere lige tjekke om der er en lign. der stadig er til salg så. Det var godt du fandt en andetsteds 🙂

  Jeg tager da lige et kig på din blog senere idag 🙂

  Svar
 4. June Spuur

  Det er en super super fed case til telefonen 🙂 desværre er den allerede udsolgt så du har vist været temmelig heldig 🙂 Har lige tjekket og har så købt en anden i brun læder – men ligeledes til kun 22 kr inkl porto .. det er jo for vildt 🙂

  kig gerne ind til mig på http://www.spuurspot.blogspot.dk hvor jeg har et par giveaways i gang og en ny på trapperne med gevinst fra Kobra 🙂

  kh June

  Svar
 5. June Spuur

  Det er en super super fed case til telefonen 🙂 desværre er den allerede udsolgt så du har vist været temmelig heldig 🙂 Har lige tjekket og har så købt en anden i brun læder – men ligeledes til kun 22 kr inkl porto .. det er jo for vildt 🙂

  kig gerne ind til mig på http://www.spuurspot.blogspot.dk hvor jeg har et par giveaways i gang og en ny på trapperne med gevinst fra Kobra 🙂

  kh June

  Svar
 6. Christina

  Ja, jeg synes også den var så billig at jeg ikke kunne leve uden den. Hehe. Og jeg bruger den stort set hver dag; især efter jeg er begyndt at bruge mit kort istedet for kontanter – så er den jo helt fantastisk 🙂
  Uh, det program må jeg hellere også hente på min ipad. Jeg synes det har været svært at finde en app, som var god når det kom til at tegne 🙂 tak.

  Svar
 7. Christina

  Ja, jeg synes også den var så billig at jeg ikke kunne leve uden den. Hehe. Og jeg bruger den stort set hver dag; især efter jeg er begyndt at bruge mit kort istedet for kontanter – så er den jo helt fantastisk 🙂
  Uh, det program må jeg hellere også hente på min ipad. Jeg synes det har været svært at finde en app, som var god når det kom til at tegne 🙂 tak.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *