Madklub #1

To veninder og jeg har besluttet os for at holde madklub, og I den forbindelse havde jeg inviteret tøserne herhjem, for at spise. Jeg havde lavet en tre-retters menu, som vi skulle have og havde egentlig taget udgangspunkt i paleo-tankegangen – for det er jo det jeg spiser, og så kunne de andre jo lige så godt prøve det. 
Forretten bestod af kyllinge cocktails – i ordet forstand, er det selvfølgelig bare rejecocktails, men med kylling i stedet. Så faktisk er det jo bare en lille salat (med æble, gulerod, iceberg og hjertesalat) og med lunt kylling i.

Til hovedret havde jeg lavet ovnbagte squash med oksekød. Jeg havde lavet fyldet med oksekød, gulerødder, majs og tomat. Som tilbehør havde jeg lavet vilde ris og karrysauce. Jeg havde valgt at lave risene til, da både kæresten og min mor synes at det ellers ville blive for kedeligt; men det var faktisk slet ikke nødvendigt med risene.

Da min yndlingsdel af et måltid er desserten, skulle vi selvfølgelig også have det. Her havde jeg fundet en opskrift på jordbær sorbet is. Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg faktisk selv det var en ret lækker sammensætning.
Opskrifter på de forskellige ting kommer senere.

 
Det var en super hyggelig aften, og jeg glæder mig til at vi skal hjem til en af de andre tøser! Jeg er spændt på, hvad hun finder på vi skal have.

2 tanker om "Madklub #1"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

  2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *