Hjemmelavet pizza på hvidkålsbund

Jeg kan ikke sige det nok gange; madbanditten er virkelig en fantastisk blog, hvis man leder efter sunde opskrifter. Det er også derinde jeg har fundet denne opskrift på hjemmelavet pizza på hvidkålsbund. Når man spiser efter paleo-principperne må man ikke spise mel, så derfor er almindelige pizzaer jo et no-go – men med denne opskrift er det muligt at få et rigtig godt alternativ. Jeg synes faktisk at de smager kanon godt – og jeg ville sagtens kunne nøjes med denne type, fremfor en almindelig pizza med dejbund.

Opskriften kan I finde på madbandittens blog ved at trykke her. Men jeg har også lige hurtigt skrevet den opskrift jeg brugte til jer (jeg rettede lidt i nogle af tingene, så den passede bedre til mig) – for hvis I kan lide hvidkål, så synes jeg I skal give denne pizza et forsøg. I får kun opskriften på bunden, for fyldet er jo en smagssag.

  • 500g hvidkål
  • 100-120g revet ost (jeg brugte pizzaost)
  • 3 æg
  • 6 tsk. HUSK
  • Salt, peber og oregano.
Da jeg ikke har en foodprocessor, finthakkede jeg blot hvidkålen. Derefter blandede jeg hvidkålen med æggene, HUSK og krydderierne og blandede det godt.. Jeg overvejer dog at prøve at blende det næste gang, så det bliver mere som en dej. Derefter kommer jeg hvidkålsdejen ud på en bradepande (jeg fik det til at fylde hele bradepanden) – og ind i ovnen (220grader i almindelig ovn). Først så får den 15min i ovnen, hvor jeg holder øje med at den får en brun farve. Så tager jeg bunden ud og kommer det fyld på, som jeg har lyst til. Og så får den 10-20min igen – hold øje med den. Den er færdig når osten på toppen får en gylden farve.

4 tanker om "Hjemmelavet pizza på hvidkålsbund"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *