Dagen idag

Jeg synes at overskuddet er væk for tiden; det at begynde at arbejde og så være syg oveni det er en dårlig dårlig cocktail. Det betyder også at jeg derfor ikke laver super spændende indlæg her på bloggen, for overskuddet til blandt andet at være kreativ er der bare ikke. Men jeg prøver at blive bedre – for jeg savner at være kreativ, så det skal der altså laves om på!
Da vækkeuret ringede i morges kl. 4:44 (jeps, så tidligt stod jeg op i dag), var jeg utrolig træt af at jeg ikke kunne sove i nat; jeg var vågen rigtig mange gange og sov bare virkelig dårligt. Da jeg kom hjem fra arbejdet var jeg simpelthen så træt, at jeg besluttede mig for at tage en lur, den varede så pludselig det meste af eftermiddagen. Alle de idéer til ting jeg ville have lavet i dag, nåede jeg jo så ikke på grund af luren, øv! Dog nåede jeg at sy to køjer til dyrene i dag.
Nu sidder jeg i sofaen, med fødderne oppe og ser Langt fra Las Vegas. Jeg har tændt stearinlys i hele lejligheden; jeg synes virkelig det er så hyggeligt med levende lys! Det er virkelig rart bare at slappe af, når man ikke har sovet ordentlig om natten og virkelig bare har en offdag. I morgen skal jeg i biografen og se Jagten – og jeg glæder mig helt vildt!
Hvad har I lavet idag?

4 tanker om "Dagen idag"

 1. Christina

  Jeg håber da på, at i dag bliver bedre. Selvom jeg har en lang vagt på arbejdet – så glæder jeg mig til i aften, hvor jeg skal i biografen og se 'jagten'. Det skal nok blive rigtig hyggeligt! 🙂
  Og ja, det er rart nok at få lavet lidt .. Selvom jeg stadig mangler et par kurve og sådan til dyrene, men jeg nærmer mig da målet med små skidt. Hehe.
  Hvor er du sød 🙂 .. Mit vægttab er ved at komme i balance igen – og det er jo lækkert! Jeg havde bare virkelig svært ved at komme igang igen. Jeg mangler nu 10kg for at være i mål – og jeg kæmper, så det sker så hurtigt så muligt! 🙂

  Svar
 2. Anne-Mette

  Hej Christina,
  Jeg kender godt følelsen – mon ikke i morgen bliver bedre:-) Du kan trods alt også klappe dig selv på skulderen over det veloverståede syprojekt. Jeg vil også lige sende dig positive tanker mht. dit vægttab. Jeg ved hvor hårdt det kan være, men hold øjnene på målet – du bliver så glad for det!
  Mvh Anne-Mette

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *