Om at spille på nettet

Ja, jeg må indrømme at jeg længe har overvejet at spørge jer dejlige læsere om jeres holdning til at spille på nettet. Når jeg skriver ‘spille på nettet’, hentyder jeg til de former for spil hvor man kan vinde penge, som fx. poker. Er der nogle af jer der spiller? Hvis ja, hvorfor? Hvis ikke, hvorfor så ikke? 
Indlægget bunder egentlig i, at jeg blev en smule misundelig da jeg opdagede at en veninde havde vundet et stort sum penge ved at spille poker på nettet. Faktisk blev jeg så misundelig at jeg overvejede selv at prøve – for hey, her til jul kunne det da være lækkert med ekstra penge i pungen. 
Men jeg kender mig selv godt nok til at vide at det ville være dumt af mig at spille. Jeg er ‘mere vil have mere’-typen, så det betyder om jeg så bare vandt 100kr, så ville jeg med garanti prøve at se om jeg ikke kunne vinde bare liiidt mere – og så kunne jeg risikere at alle pengene pludselig var væk. Det er faktisk den primære årsag til at jeg ikke spiller. Min kæreste spiller poker indimellem og han har ofte heldet med sig. Han forstår heldigvis at stoppe mens legen er god. 
Jeg ville lyve, hvis lysten til at prøve og til at vinde en masse penge ikke er fristende. Men! Når det er sagt så har jeg aldrig prøvet at spille poker. Det vildeste jeg vidst har prøvet hvad angår online spil, er vidst enarmede tyveknægte. Jeg føler ligesom at jeg kan forholde mig til det spil; jeg skal bare trykke på nogle knapper og få 3 ens. Hvorimod poker; jeg ved godt det er online, men derfor skal man stadig være snu og forudse det næste træk – og sådan noget er jeg virkelig elendig til. Heldigvis er der lavet mange sider, hvor man kan læse om reglerne og hvor der bliver givet fif til hvordan man spiller sine kort bedst muligt.
(Indlægget er skrevet i samarbejde med Mediebureauet Firkløver)

4 tanker om "Om at spille på nettet"

 1. Christina

  Ja, historien melder selvfølgelig intet om hvor meget hun har brugt på at vinde de penge, som hun vandt. Men jeg ved bare, at hun plejer at vinde en del hel 🙂

  Svar
 2. Karina/Tungelunden

  Må indrømme, at jeg er lidt skeptisk overfor online spillesteder og så er jeg nok bare for nærig og tænker, at det er en hurtig måde, at blive fattig på. Din veninde har vundet en del penge, men hvor mange har hun mon inden hun vandt dem 🙂
  Det frister mig bare ikke rigtig 🙂 Har dog en eks som spiller poker, han er dygtig til det og har været med i store turneringer (hedder det mon det..) hvis man skal springe ud i netop det spil tror jeg man skal have godt styr på sit spil.

  Svar
 3. Christina

  Hvilke spil spiller du så? 🙂 ..
  Jeg har faktisk aldrig købt en lotto-seddel; tror måske jeg har købt et skrabelod engang. Haha. Men jeg giver dig ret, man får nok hurtigt følelsel af at det er spild af penge – selvom en del af min hjerne siger 'hvor intet vover, intet vinder' 😛 ..

  Svar
 4. Basuna

  Jeg elsker at spille spil og hygger mig med det …..men aldrig spil hvor penge er indblandet.
  En sjældent gang kan jeg finde på at købe en lotto 🙂 men det er meget sjældent!
  Jeg har slet ikke lysten til det… nok fordi jeg ikke har troen på at jeg kan vinde. Og føler ret hurtigt at det er spild af penge 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *