Nye gummistøvler

Jeg har verdens sødeste kæreste (ja, det har jeg altså)! Her den anden dag kom han hjem med disse gummistøvler til mig. Jeg har ønsket mig nogle hunter gummistøvler i rigtig rigtig længe, så det var jo helt fantastisk at han tænkte på mig, da de var på tilbud på hans arbejde.
Jeg havde egentlig ønsket mig dem i sort, men der var kun dette ene par i min størrelse, så han købte disse – og jeg må indrømme, at jeg elsker farven! Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal beskrive farven.. Måske lidt blommeagtig? Men nogen gange er det nu godt nok at få lidt farve istedet for altid at købe ting i sort.
I tænker nok ‘hvad er det der hvide noget der er på?’ Det er sådan noget der er smurt på, som gør et eller andet, men det skulle vidst forsvinde med tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *