Kyllinge/grøntsags wok

Jeg synes at ‘hverdagsmad’ skal være nemt at lave. Jeg gider ikke stå i køkkenet i flere timer, for at lave mad kun til mig (kæresten gider ikke spise helt det samme som jeg spiser). Derfor elsker jeg at finde opskrifter, som smager godt – men er vildt hurtige og nemme at fremstille. Som fx denne menu; jeg har nu lavet den et par gange og den bliver bare ved med at være en succes.

  • 2 kyllingefiletter
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2-300g frosne grøntsager (jeg brugte nogen med babymajs, gulerød og broccoli)
  • Ost
  • krydderier; origano, salt, peber.
Man kan selvfølgelig tilføje lige det kød, grønt og krydderier, som man vil i retten.
Først kommer jeg grøntsagerne og lidt salt i en gryde og skru helt op for kogepladen. Jeg bryder mig ikke om rå grøntsager, så selvom jeg havde valgt friske grøntsager, så ville jeg vælge at koge dem inden – jeg koger dem så der er lidt bid i, for de skal koges sammen med det resterende efterfølgende.
Imens gøres alt det andet klar. Skær kyllingefiletterne i små tern og kom dem i en wokgryde, hvor de skal svitses. Tilføj derefter de flåede tomater og lad det småsimre. Imens tilføjes krydderierne og osten. Jeg brugte en alm. skiveost, hvor jeg tog 3 skiver og skar det i små stykker og tilføjede det (Det lyder nok mærkeligt at tilføje ost, men det smagte bare rigtig rigtig godt!).
Når grøntsagerne har kogt i 5-10min, hældes vandet fra – og kommes i wokken. Lad det koge i et par minutter – og voila.Sig endelig jeres mening om rettet, hvis I prøver den. Jeg er i hvert fald helt vild med den.

6 tanker om "Kyllinge/grøntsags wok"

  1. Christina

    Det synes jeg da du skal 🙂 .. Jeg synes det er spild af tid at stå i køkkenet, hvis det kun er til mig selv. Det er selvfølgelig noget helt andet, hvis jeg laver mad til flere.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *