Et billede fra nytårsaften

Nytårsaften kom jeg til at snakke med en af mine kammerater (lad os kalde ham S) om det at jeg blogger om alt muligt, og han spurgte om jeg skulle lave et nytårsindlæg (og selvfølgelig skulle jeg det). Imens vi snakker om det, kommer en af mine andre gode kammerater P., og siger at han egentlig er skuffet over at han aldrig er blevet nævnt på min blog – så det tænkte jeg, at jeg måtte lave om på.

Så derfor lavede jeg lige dette lille indlæg – fordi jeg vidste, at vi tog et billede af os nytårsaften. Det er faktisk et billede der giver mig et smil på læben, for billedet er taget til formålet. Drengene synes vi skulle tage et billede, som jeg kunne komme på bloggen – så jeg tror faktisk vi endte med 5-6 billeder, bare for at ‘der var et godt et i blandt’. På billedet er jeg, min kæreste, P. og S..Dengang jeg begyndte at blogge, var det egentlig tænkt mest til min egen fornøjelse. Som tiden er gået, har jeg fået flere læsere; både folk jeg ikke kender og folk jeg kender følger så småt med på min blog. Og det er jeg virkelig glad for; tak! Faktisk er der også venner, som jeg ikke troede fulgte med som faktisk gør det – og det er jo super fedt at finde ud af!