Vægt update

Nu er det blevet hverdag igen, efter en måned som har gjort alt andet end godt for mit vægttab – og jeg må indrømme, at jeg i nogle situationen bare tænkte, at så ville jeg holde jul med alt hvad det indeholdte og så måtte jeg tage mig sammen igen fra januar; så det har jeg gjort. Og puh, hvor jeg fortryder det nu når jeg stiller mig på vægten og den så siger plus 2,4kg. Jeg kan ikke tillade mig at være skuffet, for det er fuldt ud min egen skyld, men det er da sur! Så nu er jeg ‘nede på’ at have tabt 10,2kg i alt – okay, det selvfølgelig også meget, men bare ikke helt nok.
Det betyder også, at jeg igen har besluttet mig for at gå all-in (jeg er jo ikke i mål endnu). Jeg begyndte på arbejde igår, så jeg tænkte at i dag var en god dag at få gang i det hele igen. Jeg havde egentlig besluttet mig for at tage ud at svømme idag, men bare det at begynde at arbejde, dræner mig en smule for energi, for oveni at være træt kan jeg mærke en forkølelse komme snigende. Så derfor venter jeg lige med at træne til jeg er kommet ind i ‘arbejdsrytmen’ igen. Maden er ændret, så det er kun motionsdelen jeg lige skal arbejde lidt på.

Jeg glæder mig helt vildt til at kunne sige op på vægten og se at det igen går den rigtige vej! Men jeg ved også, at det bliver hårdt! December har jo bestået af søde sager, så jeg skal til at tage en kold tyrker igen ift. mit sukkerafhængighed – det bliver ikke sjovt, men jeg bliver nødt til at holde ud i de 2 uger det tager, før jeg har nogenlunde kontrol over det igen.

Jeg har forresten besluttet mig for, at 2013 skal være et år hvor jeg deler flere opskrifter med jer. Nu har jeg jo fundet en masse lækre opskrifter, som jeg gerne vil dele med jer. Det er både måltider, kager, snacks osv. Så det håber jeg i gerne vil læse lidt om.

2 tanker om "Vægt update"

  1. Anjaaeh

    Du skal nok nå dit mål, det er jeg helt overbevist om 🙂 Du har allerede gjort det så godt, så det skal nok gå den rigtige vej igen. Jeg tror i hvert fald på dig!

    – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *