Nytårsfesten

Jeg håber I alle kom godt ind i det nye år; det gjorde jeg i hvert fald! Vi holdte jo fest herhjemme og havde lejligheden fyldt med fulde og glade mennesker. Det var virkelig sjovt! Vi fik drukket en masse, fik drukket til 90års fødselsdag – og Tanni hoppede ind i det nye år.

Hen på natten tog vi ned i byen – ligesom cirka resten af byens unge. Jeg tror aldrig jeg har set så mange mennesker dernede før, det var helt vildt. Vi stod selvfølgelig også i kø i uendeligheder og var ved at opgive det halvvejs. Men ind det kom vi! Jeg tror jeg var hjemme ved 6 tiden i morges og var faktisk stadig utrolig fuld der, haha.

Derfor har dagen i dag bestået af at lave ingenting. Vi ryddede op efter festen og derefter smed kæresten og jeg os på sofaen med dynen og så noget af det tømmermændstv der var i fjernsynet. Jeg må indrømme, at jeg var lidt træt af at opdage at mit spisebord havde fået brandmærker nogle steder og så har vi en stol, som har set bedre dage. Det er lidt nederen, at man ikke kan holde fester uden at ting skal gå i stykker. Så derfor tvivler jeg på, at vi holder festen næste år.. Men nu må vi se.

 Jeg vil ikke smide en masse billeder på bloggen af vennerne, da det jo ikke er sikkert de har lyst til det. Så hvis du er venner med mig på FB, kan du se alle de billeder der blev taget ved at trykke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *