Instagram moments #14

Nu hvor instagram har ændret i vilkårene, ved jeg ikke om jeg fortsætter med at lave denne type indlæg. Som det ser ud nu, har instagram nemlig mulighed for at sælge ud af de billeder man har lagt ud på instagram – og det har jeg ikke rigtig lyst til de skal. Så hvis det er sådan det ender, ja så vil jeg ikke bruge instagram mere. Men indtil da, skal I da ikke snydes for et indlæg – og hvis I vil, så kan I finde mig derinde under navnet frkstubba.

# 1: Findes der noget bedre end at få sine yndlings blomster af sin yndlingsfyr? I think not.
# 2: Jeg har nu endelig fået mit lysfad fra min adventgave i brug; jeg synes bare det er så flot! Jeg glæder mig til at prøve med lidt forskellige ting i det.
# 3: Det her er en fed følelse! At tage nogle bukser på, som før har været stramme og så er de pludselig bare aalt for store! Jeg har valgt at gemme bukserne, for det altså lidt sjovt at se.
# 4: Jeg har nydt sneen – og det har betydet en del gåture. Selvom det er bidende koldt, så synes jeg simpelthen det er så hyggeligt! Desværre synes jeg ikke vi har haft nok sne i år.
# 5: Når man ikke kan gå i alle de der høje flotte stiletter, så må man jo finde andre alternativer. Jeg fandt blandt andet disse ‘stiletter’, og jeg synes de er helt fantastiske!
# 6: Sådan så mine negle ud, da jeg var til Tannis fødselsdag. Jeg brugte riiiiigtig lang tid på at lave mine negle, og da min oprindelige plan gik i vasken, måtte jeg finde på noget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *