Tilbageblik på 2012, del 2

Her kommer anden del af mit tilbageblik på 2012. Jeg håber I alle har haft et fantastisk år. Er der noget du husker mere end andet fra 2012?

Juli forbinder jeg med sommerferie; for ferier var lige præcis hvad juli blev brugt på. Først var kæresten og jeg oppe og besøge mine forældre i Bønnerup Strand. Det var godt nok kun en overnatning, men det var bare super hyggeligt! Derefter var jeg med Tanni nogle dage i Aalborg (en ferie, som vi har besluttet skal gøres igen næste år), vi fik shoppet en hel masse og ellers bare hygget.
I juli var der også OpenAir; en festival som man skal til når man bor her – sådan er det bare! Det bedste ved det hele er jo at tage til festivallen med gode venner og virkelig bare feste igennem!
Det var også i juli at jeg bekendtgjorde, at jeg havde utrolig dårlig samvittighed med min kur. Jeg havde lavet et utal af indlæg om at nu skulle det være, men der var bare ikke sket en skid. Det kan man jo så – heldigvis – sige, at jeg gjorde noget ved.
I august måned forsøgte kæresten og jeg at suge så meget sol til os som muligt. Så derfor cyklede vi ud til en sø vi har her i nærheden og hyggede os. Det var en super hyggelig dag.
Det blev også måneden hvor jeg første gang fik leget med fondant; det blev helt sikkert ikke sidste gang – for det er super sjovt at lege med. Desværre er det jo rent sukker og derfor ikke noget jeg må spise.
August blev også måneden, hvor jeg for alvor tog mig sammen til at tabe mig! Og for at komme ordentlig igang, besluttede jeg mig for at investere i et par løbesko, så jeg samtidig med at jeg ændrede min kost, kunne komme ud og motionere. Men det var også måneden, hvor jeg valgte at jeg ville forsøge mig med stenalderkost – altså, at skrotte alt hvad der hedder pasta, ris og kartofler. Jeg holder stadig ved det den dag i dag.
At ændre sin kost betyder også, at man skal have købt nye ting ind. Vores skabe består nu af et utal af korn og frø. Men det bliver man også nødt til at ofre, hvis man virkelig gerne vil tabe sig. Da jeg havde noget første delmål som var at tabe 5kg, valgte jeg at forære mig selv en lille gave (motivation er altid godt!), så derfor endte jeg med at købe disse Nike.
Min bror spurgte hele tiden til, om vi ikke skulle ryge vandpipe. Så en dag besluttede vi os for at det skulle være; så han kom herop med hans pipe og så hyggede vi ellers en hel aften.
Uanset hvad, så må jeg sige at den bedste måned i år 2012 var oktober måned! Ikke nok med at efteråret var kommet og farverne udenfor var begyndt at blive helt fantastiske, så var det også en måned med oplevelser.
Jeg havde jo fødselsdag, hvor jeg blev 24 år – som jeg valgte at fejre med en masse dejlige veninder. Det var en super god aften, hvor jeg blev en smule fuld og havde det virkelig sjovt! Dagen efter fik jeg besøg af min familie, som kom og fik god mad – også en super dejlig dag!
Vi var inde og se Michael Jackson – Cirque de Soleil, som var noget jeg virkelig virkelig havde set frem til – og som jeg på ingen måde blev skuffet over det. Det var helt fantastisk; og jeg ville opleve det igen, hvis jeg fik muligheden!
Udover at være til Michael Jackson showet, var jeg også på male-kursus. Det var virkelig fedt at lære noget tricks til, hvordan man kunne male. Metoder som jeg siden har brugt rigtig meget.
November var egentlig en stille måned; vi havde ikke nogle store planer. Jeg festede med gode veninder og Louise og jeg var på bailey-date, en hyggelig ting, som vi snart skal gøre igen!
Jeg var med min mor og min kusine inde og se et foredrag med Camilla Framnes; det var virkelig godt! Hun fortalte om sit liv ud fra en bog hun har skrevet, om hvordan det er at være ung mor, ville tabe sig og føle at alt er imod en.
Derudover blev november-måned brugt til at være kreativ; både inde ved symaskinen men også i forbindelse med at lave juledekorationer. Det har faktisk været rart at have tid til at lave nogle af de ting jeg gerne ville lave.
December måned går altid hurtigt. Jeg synes man har en masse planer og før man får set sig om så er det tæt på nytårsaften og december er forbi.
I december var jeg til min brors 18års fødselsdag; det blev fejret ved at familien kom der hjem og spiste. Udover hans fødselsdag, fejrede jeg også Tannis 25års fødselsdag! Det var en skide hyggelig aften som – selvfølgelig – endte med en bytur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *