JBC #29: Julefrokost-stemning

Jeg var til julefrokost med familien igår, en fast tradition som hver gang ender med at gå op i hat og briller. Denne gang blev det holdt hjemme ved mine forældre, og jeg må indrømme at jeg synes det er hyggeligere derhjemme, end nede i det forsamlingshus vi plejer at holde det i. Dels fordi det bare er hyggeligere omgivelser og dels fordi vi ikke er nødsaget til at tage hjem til midnat; her kan vi ligesom blive til vi ikke gider mere.
Vi fik normalt julefrokost’mad, og det smagte, som julefrokost mad nu gør, helt fantastisk. Der var 2 mandler i ris ala manden, men heller ikke denne gang skulle jeg være så heldig at få en mandel. Da vi havde spist maden, kom der traditionen tro en masse shots flasker på bordet. Der var alt at vælge imellem; og som flaskerne tømtes, så blev humøret højere.
Selvom jeg havde en dunkende hovedpine hele aftenen og derfor ikke var med i alle festlighederne (jeg drak ikke), så var det en super hyggelig aften alligevel. Jeg kan jo bare være glad for at jeg ikke har ondt i hovedet idag, ligesom kæresten har (men han drak også for 10).


Har I været til nogle julefrokoster i år?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *