GiveAway!

VINDEREN ER FUNDET! SE HVEM DER VANDT HER.

Så træder vi snart ind i år 2013! Og fordi det snart er et nyt år, er der så nogen bedre måde at starte på end med en GiveAway? I think not. Jeg har gjort sådan, at alle kan deltage i denne GiveAway – om du har en blog eller ej.

Jeg har fundet denne clutch i sort, som jeg synes I skal have mulighed for at vinde. Jeg har selv clutchen og jeg knuselsker den! Den måler 10x19cm og der er plads til penge, mobil, nøgler og alt det løse.OBS; du skal være bosat i DK for at kunne deltage.

Hvis du har lyst til at være med i lodtrækningen om denne clutch, er reglerne følgende:
1 lod = Kommentere på dette indlæg (med navn, email og hvor mange lodder du deltager med)
1 lod = Fast læser ved Google Friend Connect (kan gøres her – eller i højre side af bloggen).
1 lod = Liker Frøken Stubbas facebookside.
Du kan derfor i alt få 3 lodder!
HUSK NU at skriv din email, så jeg kan kontakte dig, hvis du er så heldig at vinde!

69 tanker om "GiveAway!"

 1. GB2

  1 lod = Kommentere på dette indlæg (med navn, email og hvor mange lodder du deltager med)

  1 lod = Liker Frøken Stubbas facebookside.

  = 2 lodder til mig. 🙂

  Svar
 2. Mette

  Uuuuuha Christina… Det er jo lige præcis sådan en jeg har gået og ledt efter 🙂
  Deltager med 3 lodder og krydser fingre, tæer og hvert et hårstrå, for at jeg er heldig 😉

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *