JBC #27: Familie

Jeg må indrømme, at jeg elsker at tilbringe tid med min familie – og det er noget, som jeg nok aldrig får nok af. Derfor skulle vi selvfølgelig også hjem til mine forældre (og min bror) og holde en lille julefrokost. Vi var kun os 5, men det var bare super hyggeligt.
Vi fik almindelig julefrokostmad, men endte hurtigt med at spise for meget (gør man ikke altid det?). Da vi havde spist os godt mætte, tog vi af bordet og gjorde klar til at vi skulle spille pakkespil; vi skulle hver især medbringe 2 pakker. Jeg elsker at spille pakkespil, jeg synes simpelthen det er så sjovt!
Vi spillede med en terning, hvor vi havde lavet nogle regler. I første omgang skulle gaverne bare deles ud, så man måtte tage en gave hver gang man slog en 6er. Runden efter handler det jo om at stjæle, så man måtte stjæle en gave fra den man havde lyst til, hvis man slog en 6er. Slog man en 2er, skulle man give en af sine egne gaver til personen til venstre for en – og slog man en 3er, skulle man give en gave til personen til højre. Det var skide sjovt, også selvom man kunne sidde med alle pakkerne og rundten efter kunne man risikere at sidde uden nogen overhovedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *