Julegaver 2012

1: Jeg har fået mig en ny hårtørre! Det er faktisk noget jeg har manglet i noget tid, for kæresten tabte min – og så var det som om den gik i flere stykker.
2: Min søde søde kæreste havde købt en ring til mig. Jeg er helt vild med den! Jeg havde sagt til ham, at jeg ønskede mig en ring, så det var jo en fantastisk gave.
3: Jeg havde ønsket mig Poul Pava dækkeservietter. Jeg havde egentlig ønsket mig dem i blå, men disse passer meget bedre hjem til os farvemæssigt.
4: Jeg har fået dette ur af kæresten! Jeg må indrømme, at jeg var lidt målløs da jeg pakkede den op. Der var nogle sten i mit ur der var faldet ud og at jeg ville have lavet den, hvortil kæresten havde sagt at ‘sådan noget kunne man jo se på efter jul’ – jeg må indrømme, at jeg ikke på noget tidspunkt overvejede at det var fordi han ville give mig et nyt.
5: Mere Poul Pava! Jeg er rigtig glad for skålene; de er ikke helt magen til os (vi har de gamle), men jeg synes bare at disse skåle er så meget pænere! Derudover har jeg også fået en mælkekaraffel, som jeg dog overvejer at bytte til noget andet, da jeg er i tvivl om hvor meget jeg får den brugt. Men flot, det er den!
6: Nye sorte håndklæder; de håndklæder vi har nu trænger virkelig til at blive skiftet ud. De lyse håndklæder vi har, har fx været en tur i vaskemaskinen sammen med en sprittusch, så de er blevet plettet og rigtig grimme.
7: Jeg har fået bogen Stenalderkuren. Jeg havde ønsket mig bøger om stenalderkosten, fordi jeg mangler opskrifter (jeg synes maden hurtig kan blive triviel). Desværre er det bare ikke så mange opskrifter i denne bog, som jeg havde håbet – så derfor regner jeg med at bytte den til en anden bog om stenalderkost; en bog med en masse opskrifter i istedet.
8: Jeg ville så gerne have en ‘læder’ jakke til mit nytårsoutfit, så det var jo fantastisk at få en i julegave. Desværre er det som om den sidder lidt underligt, så jeg skal lige ned og se hvordan de i butikken ser ud på mig.
9: Jeg havde ønsket mig nogle øreringe, som jeg kunne have i hele tiden (nogle neutrale og simple) – og disse er lige præcis hvad jeg havde i tankerne.
10: Når vi har været hjemme ved svigermor, har jeg kommenteret hendes sovse og kartoffel skåle; de kunne nemlig sørge for at maden holdte varmen. Jeg synes simpelthen det er så smart, så jeg blev rigtig glad for at have fået nogle selv. Udover at de er funktionelle, så synes jeg altså de er utrolig elegante.
11: Jeg havde ødelagt vores ovnfaste-fad, så vi stod faktisk og manglede et nyt. Og dette fad er som det skal være; det er flot og lige i en størrelse som det passer til os. Dog fik jeg 3 af dette fad, så 2 af dem regner jeg med at bytte til et større fad i samme mærke.
12: Jeg har fået mig en lyserød værktøjskasse. Den er dog ikke til værktøj, men til alle mine forskellige tingeltangelting. Jeg synes den er fed ved at den kan foldes ud, istedet for at man åbner et låg på den.
.. Derudover har jeg også fået mig nogle pinke stilletter (som jeg havde købt til mig selv), som jeg skal have på nytårsaften, computeren af min bedstefar og en ny lækker vinterjakke; så kan jeg endelig få smidt den gamle ødelagte jakke ud. Så alt i alt, var det nogle helt fantastiske gaver jeg fik.
(Hov, det er jo samtidig også dagens punkt i Jule Blogchallengen.)
Har du fået nogle gode julegaver?

4 tanker om "Julegaver 2012"

 1. Christina

  Ja, den er nemlig virkelig fed! Jeg har været nede og bytte den og har købt en anden model i stedet (som jeg regner med at smide på bloggen snarest). Jakken er købt i Vero Moda til 300kr, så det er jo ikke en herregård.

  Glædelig bagjul til dig også 🙂

  Svar
 2. Christina

  Ja, den er nemlig virkelig fed! Jeg har været nede og bytte den og har købt en anden model i stedet (som jeg regner med at smide på bloggen snarest). Jakken er købt i Vero Moda til 300kr, så det er jo ikke en herregård.

  Glædelig bagjul til dig også 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *