En hyggelig dag

Jeg har haft en rigtig hyggeligt 2. juledag. Kærestens bror har været på besøg (han bor normalt langt væk). Kæresten og ham besluttede hurtigt, at der skulle ske et eller andet i dag – og valget faldt hurtigt på bowling. For at gøre det hyggeligere, inviterede vi også deres søster (Louise) og hendes kæreste med.
Vi startede med at bowle i 2 timer (det er faktisk rigtig lang tid at bowle!). Det var rigtig hyggeligt! Jeg valgte kun at være med noget af tiden (pga. mit håndled), men hvor var det dog sjovt at se de 4 konkurrencemennesker mod hinanden.
Da vi var færdige med at bowle, besluttede vi os for at vi også skulle ud at spise. Vi blev hurtige enige om, at vi gerne ville på Bones; jeg var helt med på idéen, for jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har været der. Jeg fik ben – for man tager jo ikke på bones uden at få ben og endte også med at få dessert; men puh, jeg endte med at spise alt alt alt for meget, så nu sidder jeg her i sofaen og har det rigtig dårligt.
Hvad har I lavet i dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *