JBC #24: Juleaften

Glædelig jul til jer alle! Jeg fejrede jul hos noget familie og det var skide hyggeligt!
Vi fik rigtig god mad (som vi endte med at spise alt alt for meget af), dansede om juletræet og pakkede gaver op. Vi fik ris ala mande; og selvom der var 4 mandler i, så fandt jeg ikke en eneste. Øvøv, det er utroligt at jeg endnu ikke skal prøve at få sådan en. Måske næste år er jeg heldig?
Da vi havde spist og danset om juletræet var det gavetid; og hold op hvor var der mange gaver rundt om juletræet. Jeg tror hver især fik noget af det de havde ønsket sig, og det var en fornøjelse at være med til at se folks smile og glæde over pakker. Jeg fik selv en masse lækre gaver, som jeg viser jer i et andet indlæg.
Havde I en god aften?

2 tanker om "JBC #24: Juleaften"

  1. Christina

    Selv glædelig bagjul 🙂 – jamen jeg elsker selv at pakke gaver op (og give gaver) og se at modtageren bliver glad for det man køber – ja, det er guld værd! 🙂

    <3

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *