Glædelig jul!

Så kom dagen endelig; det blev endelig mandag d. 24. december – en dag jeg har set frem til i meget meget lang tid! Det er en dag som skal bestå af familie, kærlighed, glæde, god mad og virkelig bare hygge. Jeg glæder mig bragt til jeg skal hjem til noget familie og fejre julen – for er der noget bedre end at tilbringe juleaften med en masse familie? I think not.
Men inden vi kan komme afsted ud til dem, har vi lidt faste traditioner vi skal have overstået først. Først går vi os en lang lang tur og ender oppe på kirkegården, hvor vi tænder nogle lys og ønsker en glædelig jul til de mennesker vi savner og som vi ville ønske vi skulle fejre julen med. Derefter skal vi hjem og lege med dyrene, så de sover hele aftenen væk (nu vi ikke er hjemme). Hvis der så er tid til det, så skal min mor og jeg i kirke.. Sådan er det bare.
And so this is Christmas
And what have we done?
Another year over
And a new one just begun
And so this is Christmas
And we hope you have fun
The near and the dear ones
The old and the young
Jeg ønsker jer alle en glædelig jul!
Hvad skal I lave idag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *