JBC #23: 4. søndag i advent

Så blev det 4. og sidste lys tændt i adventskransen; det er virkelig flot og samtidig er det også et bevis på at juleaften er nær. Det er jo allerede i morgen det er juleaften! Det er utrolig så hurtigt tiden går i december; jeg synes man bliver overrasket over det hvert år. Er I ved at være klar? Vi er helt klart klar!
Og fordi det var 4. søndag i advent skulle jeg åbne den sidste gave fra julemanden (det kunne nu være fedt, hvis det var hver søndag man skulle åbne en gave- det kunne jeg godt vænne mig til). I dag fik jeg en ny natkjole – eller , det er jo egentlig ikke en kjole, men en stor T-shirt. Der er virkelig intet bedre at sove i, end sådan en, når det er koldt.

Hvad skal I lave i dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *