Min nye baby

Jeg har længe snakket om, at jeg gerne ville have en ny computer (for den gamle var ved at stå af). Så i går kørte kæresten og jeg Esbjerg rundt for at finde min nye baby. Faktisk var vi først i elgiganten, så i computercity, så i bilka, så i expert, så i elgiganten, så i computercity, så i bilka og så endnu engang i elgiganten – hvor vi endelig fandt den jeg gerne ville have.
Denne lækre sag af en computer fik jeg købt for nogle af de penge min bedstefar havde givet os; han var kommet frem til at han nok ikke lever evigt og har derfor givet sine børn nogle penge (og sine børnebørn). Jeg besluttede mig for at jeg ville købe noget, istedet for at pengene pludselig var blevet klattet væk.
Så dette er det første indlæg fra den nye bærbar; og den er virkelig lækker at skrive på! Jeg glæder mig til at jeg skal skrive en masse masse indlæg til jer på denne. Den har windows8, men det er som om at jeg ikke kan åbne blogger i explore; er der andre der har det problem? Så jeg har hentet chrome, indtil jeg finder ud af problemet med explore.
Og for resten! Jeg har fået æren af at være gæsteblogger hos Camomillas. Så I kan i dag finde et indlæg fra mig under 20. kalenderlåge lige HER, hvor jeg fortæller lidt om hvad julen betyder for mig og hvordan vi holder jul.

3 tanker om "Min nye baby"

 1. Christina

  Så. Ja, jeg ved ski ikke hvad der sker med Explorer; jeg er glad for at jeg har hentet chrome også (for det ved man sgu hvad er!). Jeg synes bare at det her Explorer10 er reeeeet fedt, så ville da gerne bruge det til det hele. Hehe.
  Argh, pis! (pardon my french). Nu har jeg sat et link ind som gerne skulle virke 🙂 – og tak fordi du siger det.

  <3

  Svar
 2. Christina

  Så. Ja, jeg ved ski ikke hvad der sker med Explorer; jeg er glad for at jeg har hentet chrome også (for det ved man sgu hvad er!). Jeg synes bare at det her Explorer10 er reeeeet fedt, så ville da gerne bruge det til det hele. Hehe.
  Argh, pis! (pardon my french). Nu har jeg sat et link ind som gerne skulle virke 🙂 – og tak fordi du siger det.

  <3

  Svar
 3. C. Stubbe

  Så vidt jeg ved har Blogger altid haft problemer med at virke ordentlig i Internet Explore 🙂 Men jeg er heller ikke særlig stor fan af Explore, eftersom der ikke findes en ringere browser i min verden 😛

  Ps. Du har glemt at ligge linket under “her” 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *