JBC #20: Hvad laver du i dag?

Jeg har brugt dagen på at hygge mig. Jeg havde lige en sidste julegave jeg skulle have købt, og så kunne jeg jo passende samtidig gå en tur ned gennem gågaden. Jeg synes altså det er lidt komisk, at folk altid stresser op til jul; det kan vel ikke komme bag på nogen, at det er juleaften d. 24 december? Det har det jo efterhånden været en del gange nu. Hehe.

Da jeg havde ordnet hvad jeg skulle nede i byen, valgte jeg at købe klejner med hjem. Det er simpelthen så længe siden jeg sidst har fået klejner, så det blev jeg nødt til – vægttab eller ej. Men øv, de smagte bare slet ikke lige så godt som jeg mindes, så det er i hvert fald en ting jeg ikke mangler.

Derudover har jeg brugt dagen på at installere alle mulige ting på min computer; deriblandt Sims3. Det har faktisk taget næsten hele dagen at installere det spil. Men nu er det installeret og så tror jeg måske, at jeg skal spille lidt her i aften.Hvad har I lavet idag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *