JBC #19: 10 tilfældige facts om dig selv

 • Jeg er venstrehåndet.
 • Jeg hedder Regi til mellemnavn; et navn jeg selv har fået tilføjet for 7-8 år siden.
 • Min største craving er is; jeg kan seriøst spise is hele tiden!
 • Jeg tager ikke min telefon, hvis det er et hemmeligt nummer der ringer til mig. Vil de mig noget, må de tilkendegive hvem de er.
 • Jeg kan købe mig fattig i make-up og neglelakker. Jeg har faktisk en del jeg endnu ikke har fået brugt.
 • Jeg laver lister om alt; indkøb, todos ..
 • Jeg er en sucker for alt hvad der har med vampyrer at gøre – og altså ikke kun Twilight og The Vampire Diaries, men alt!
 • Jeg taler ofte før jeg tænker – og fortryder det bagefter, fordi det ofte er tom snak jeg får sagt.
 • Jeg kan ikke regne, overhovedet.
 • Jeg elsker at være kreativ!
Jeg har prøvet at finde 10 tilfældige ting om mig, som ikke ret mange ved .. Lykkedes det?

9 tanker om "JBC #19: 10 tilfældige facts om dig selv"

 1. Christina

  Hehe. Det ville være skidt, hvis du ikke kendte til de her ting. Hehe. Men det er faktisk nogengange lidt sjovt at finde ting om en selv .. Det var i hvert fald svært. Hehe. Og ja, du ville jo have flere billeder af mig på bloggen – så det får du :p

  <3

  Svar
 2. Christina

  Jamen, jeg gider bare ikke tage telefonen hvis jeg ikke ved hvem der ringer :p hehe.
  Haha, det lyder ligesom mig. Jeg bliver lidt panisk hvis jeg ikke har lavet mine lister, for så føler jeg at jeg mangler noget eller har glemt noget.

  <3

  Svar
 3. Anjaaeh

  Jeg vil mene at jeg vidste størstedelen af de facts du er kommet med… Men tænker at det burde jeg jo også, når vi nu er veninder i det virkelige liv! Og faktisk så kan jeg genkende mig selv i mange af de ting du har skrevet, hehe. Og så lige noget helt andet; tak for at vise dit smukke, smukke ansigt. Dit søde smil hjælper lidt, når man ligger halvvejs i feberkoma <3

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 4. C. Stubbe

  Jeg gør også det der med hemmeligt nummer. Simpelthen, fordi jeg ved at det oftest er telefon sælgere. Jeg har kun to veninder, som ringer med hemmeligt nummer, og dem ved jeg, at de skriver, hvis jeg ikke tager telefonen.
  Og så laver jeg også lister! Ellers så kan jeg ikke huske det jeg skal købe eller det jeg skal have med hjem på weekend – allerede nu er jeg ved at flippe lidt, fordi jeg ikke kan planlægge min kuffert ordentlig, da jeg skal have alt mit vasketøj med hjem 😛

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 tanker om "JBC #19: 10 tilfældige facts om dig selv"

 1. Christina

  Hehe. Det ville være skidt, hvis du ikke kendte til de her ting. Hehe. Men det er faktisk nogengange lidt sjovt at finde ting om en selv .. Det var i hvert fald svært. Hehe. Og ja, du ville jo have flere billeder af mig på bloggen – så det får du :p

  <3

  Svar
 2. Christina

  Jamen, jeg gider bare ikke tage telefonen hvis jeg ikke ved hvem der ringer :p hehe.
  Haha, det lyder ligesom mig. Jeg bliver lidt panisk hvis jeg ikke har lavet mine lister, for så føler jeg at jeg mangler noget eller har glemt noget.

  <3

  Svar
 3. Anjaaeh

  Jeg vil mene at jeg vidste størstedelen af de facts du er kommet med… Men tænker at det burde jeg jo også, når vi nu er veninder i det virkelige liv! Og faktisk så kan jeg genkende mig selv i mange af de ting du har skrevet, hehe. Og så lige noget helt andet; tak for at vise dit smukke, smukke ansigt. Dit søde smil hjælper lidt, når man ligger halvvejs i feberkoma <3

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 4. C. Stubbe

  Jeg gør også det der med hemmeligt nummer. Simpelthen, fordi jeg ved at det oftest er telefon sælgere. Jeg har kun to veninder, som ringer med hemmeligt nummer, og dem ved jeg, at de skriver, hvis jeg ikke tager telefonen.
  Og så laver jeg også lister! Ellers så kan jeg ikke huske det jeg skal købe eller det jeg skal have med hjem på weekend – allerede nu er jeg ved at flippe lidt, fordi jeg ikke kan planlægge min kuffert ordentlig, da jeg skal have alt mit vasketøj med hjem 😛

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *