JBC #16: 3. søndag i advent

Så blev det 3. søndag i advent og det betyder jo at det 3 lys skal tændes. Jeg er kommet lidt i tvivl om jeg overhovedet når at få brændt adventskransen ned inden jul, men nu må vi se. Jeg synes i hvert fald den er så fin, at det intet ville gøre hvis den også kunne bruges mellem jul og nytår.
I adventsgave fik jeg disse æggebærer som jeg faktisk har ønsket mig. Jeg blev så glad, da jeg så at det var dem at kæresten kommenterede, at der godt nok ikke skulle meget til at gøre mig glad. Men jeg tænker, at det da må være rart at jeg bliver glad for stort set alt? Jeg synes simpelthen de er så fine, så nu bliver jeg nødt til at invitere nogle op til morgenmad, så vi kan få bruges dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *