Jeg har verdens sødeste kæreste!

Jeg blev simpelthen glad, da kæresten kom hjem og sagde ‘skat, jeg har købt en lille gave til dig’ .. Han havde været så sød at huske på, at det var i dag at bogen ‘spejlet i dig‘ (2eren til ‘blottet for dig‘) udkom – og så købte han den til mig. Heldige mig! Jeg elsker når kæresten lægger mærke til små ting!Jeg havde jo egentlig fået strenge instrukser på, at jeg ikke selv måtte købe bogen fordi det jo snart er jul. Så han er jo helt fantastisk, at købe den til mig når han vidste jeg så gerne ville have den! Men iiih; jeg glæder mig så meget til at komme igang med at læse den – 1eren var i hvert fald fantastisk.

Jeg blev så glad! Jeg har jo næsten ikke tid til at tage til fødselsdag i aften, fordi jeg gerne vil læse bogen – men så har jeg jo noget at se frem til i morgen! Men ej, jeg vil for intet i verden blive væk fra fødselsdagen i aften. Jeg er sikker på det nok skal blive en fest! Jeg valgte tidligere idag at købe en buket til hende med kanelstænger i – og tage ind til den frisør jeg vidste hun sad ved og synge tillykke for hende.
Jeg er stadig igang med det der med at begynde at blogge fra iPhone og iPad .. Nu er der kommet en opdatering til blogger (som for en gangs skyld) ser nogenlunde medgørligt ud. Jeg håber på den måde at kunne komme til at blogge både fra computeren men også lidt fra iphone/ipad. Så jeg undskylder hvis de indlæg jeg uploade via blogger virker lidt rodede ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *