Kyllingetærte

Vi fik igår kyllingetærte at spise (okay, kæresten synes ikke det mindede om en tærte, men hvad skal jeg så kalde den?) – og heldigvis faldte det i god jord. Princippet er det samme som i kyllingemuffinsene, men da kæresten ikke kan lide grønsager, tænkte jeg at jeg kunne lave en ‘kødtærte’. Derfor lavede jeg tærten med kylling, ost og bacon og droppede derfor gulerødderne. Det smagte virkelig godt; og det er ikke sidste gang vi skal have det.
  • Kyllingefilet (jeg brugte 3)
  • 1 dåse tomatpure (en af de store)
  • 1 pakke bacon
  • 4-5 æg
  • 1 pose revet ost (der er vel 150-200g i sådan en pose)
  • Oregano, salt, peber
Start med at blende kyllingen, så det bliver til fars. Derefter blandes det hele. Kom det hele i et fad og i en forvarmet ovn. Bages i 30-35min. ved 200g. i en alm. ovn.

4 tanker om "Kyllingetærte"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *