JBC #13: En film du næsten lige har set

I går var kæresten og jeg i biografen for at se Hobbitten – og sikke en film! Vi så den i 3D og filmen var virkelig flot; altså flot som i nogle fede fede effekter og nogle fede scener, flotte farver osv! Jeg var meget imponeret over filmen – også selvom jeg synes, at der på tidspunkter skete ret meget på samme tid, så man blev en smule forvirret og derfor ikke helt kunne få det hele med (så man får sikkert nye ting at se næste gang man ser den).

Men selvom den varer knap 3 timer, så var det faktisk ikke fordi der var så meget handling i den. Det handler om at Bilbo skal hjælpe dværgene med at få deres hjem tilbage og så følger man deres rejse; som består af møder med trolde, elver, orker, gobliner osv. Og selvfølgelig mødte Bilbo den kære Gollum. Eller kære og kære, det kan man jo ikke ligefrem sige han er. Han er simpelthen så speciel – men jeg synes rollen er helt fantastisk!

Men hvis man overvejer at se filmen og man kunne lide Ringenes Herre filmene – så synes jeg helt klart at man skal se denne film. Filmen er jo den første i triologien; og jeg glæder mig virkelig til at se de næste to.
Har du set den?

7 tanker om "JBC #13: En film du næsten lige har set"

 1. Pingback: Decemberleg 14: En film du lige har set | frk stubba

 2. Helle

  ja da den var super god og jeg glæder mig til at se resten … jeg har læst bogen så jeg ved sådan lidt hvad der sker men det gør ikke noget 🙂

  Svar
 3. Christina

  Uh, det ville jeg også gerne have været – men kæresten skulle arbejde kl. 6 torsdag morgen, så vi droppede det. Hehe.

  Jeg giver dig helt ret; den er virkelig på højde med Avatar. Det snakkede vi også om. Flot film – det er en af de film man bliver nødt til at have på blu ray, da almindelig dvd slet ikke retfærdiggør filmen.

  Svar
 4. Dots

  Jeg var inde at se den med min kæreste kl. 12.12.12, den 12.12.12 😉 natten til torsdag. Det er en super super flot film!! På højde med Avatar.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *