JBC #12: 12/12/12 kl. 12.12 – hvad laver du her?

Det her er hvad jeg laver idag, nu hvor klokken er 12:12. Jeg synes det er så freaking koldt udenfor, at jeg har valgt at gå i hi herhjemme. Jeg har derfor lavet mig en kop god varm te, pakket mig ind i et tæppe på sofaen og har sat Vampire Diaries på; den bedste måde at få tiden til at gå.
(Jeg må indrømme, at dette er et forberedt indlæg. Jeg begyndte faktisk at se serien lidt i tolv, men jeg ved jo, at jeg ikke er færdig med at se den, når klokken er 12:12, så derfor tænkte jeg at det ikke gjorde så meget – og så kunne jeg også udgive indlægget præcis kl. 12:12.)
Hvad laver du kl. 12:12 idag?
 

9 tanker om "JBC #12: 12/12/12 kl. 12.12 – hvad laver du her?"

 1. laesehestendks

  Ja, selv om jeg sikkert vil tude når serien er slut, så vil jeg også hellere have den den slutter med stil, ind så meget andet..

  Tak 🙂 Jeg vil prøve og se om den der, min veninde viste en anden side, men der havde de ikke alle afsnit i sæson 3 🙁

  Svar
 2. laesehestendks

  Jeg har selv lige genset sæson 1 og gået videre til sæson to og 3 som jeg aldrig kom videre med, fordi jeg ikke viste, hvor jeg skulle se det. Hvor ser du det?

  Åh det kunne være fedt, hvis der bliver så mange, så længe de ikke mister hm kan man kalde magien i serien :D.

  Svar
 3. Christina

  Ja, det er virkelig den bedste serie. Jeg synes den er helt fantastisk 😀

  Jeg er igang med at gense 1. sæson – og så følger jeg jo med i den nye sæson på nettet. Jeg har hørt i et eller andet interview, at der ville komme (i hvert fald) 6 sæsoner, men om det passer ved jeg ikke. Jeg håber jo der kommer maaaaaaaange sæsoner, men samtidig skal de også passe på ikke at malke historien fuldstændig.

  <3

  Svar
 4. laesehestendks

  Ja det er ret sjovt at vi lavede det samme 😀 Men TVD er også klart den bedste serie ever!
  Mit indlæg var også planlagt, men det kom bare ikke som det skulle 🙁

  Ved du hvor mange sæsoner de vil lave?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *