En fast tradition

I dag er det jo som sagt d. 12 december. Det betyder at vi er halvvejs – og at der kun er 12 dage til juleaften! Det er utroligt så hurtig december måned går; det skyldes nok alle de ting man skal nå og alle de aftaler som skal overholdes. Ud over de ting man skal nå og aftalerne, så er der jo også alle traditionerne.
Dengang min farmor var her, plejede vi altid at skrabe hele vores skrabe-julekalender d. 12 december. Vi skrabte altid kalenderen her, for at se om det blev en god juleaften – eller om det blev en rigtig god juleaften. … Og hvis man vandt et lille beløb, kunne man jo altid købe en ny julekalender og skrabe den frem til d. 24. december! Kæresten synes lidt det er noget fis, for man skal jo egentlig skrabe hver dag frem til jul. Men jeg mindes min farmor ved at gøre det – og det føles rigtig godt, for hun er virkelig savnet!

Og så fik jeg skrabt alle lågerne (kalder man dem også det, når det er en skrabejulekalender?) og blev helt vildt glad, for jeg troede at jeg havde vundet 100kr! .. Indtil jeg opdagede, at det var fordi jeg havde talt forkert. Øv! Så desværre vandt jeg ingenting, men så må det være min tur til at vinde millionen næste år. Eller i hvert fald min tur til bare at vinde et eller andet.

5 tanker om "En fast tradition"

  1. Christina

    Ja, det er en dejlig tradition. Jeg fik dog lokket kæresten til også at skrabe sin kalender – men han vandt heller intet. Hehe, ja jeg krydser fingre for at dit udfald er bedre end vores 🙂

    Svar
  2. Christina

    Ja, det er en dejlig tradition. Jeg fik dog lokket kæresten til også at skrabe sin kalender – men han vandt heller intet. Hehe, ja jeg krydser fingre for at dit udfald er bedre end vores 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *