Ups and Downs #3

Opture:
 •  Nogle veninder og jeg har aftalt, at vi skal begynde at have madklub. Jeg er sikker på, at det skal nok blive rigtig godt. (Mere om dette senere).
 • Jeg er i gang med en speciel gave for en kammerat; det er nyt – og jeg er spændt på resultatet! (men af gode runde, kan jeg først vise jer resultatet efter jul)
 • Jeg har fået læst blottet for dig. Den er seriøst sindssyg god! Hvis du ikke har læst den, så kom igang!
 • Jeg har fået arbejde fra 01.01.13. Jeg er virkelig lykkelig! Det var der jeg tidligere var vikar; så jeg føler jeg kommer hjem igen.
 • Jeg har forresten tabt mig 12,6kg nu! Så nu mangler jeg kun 8-10kg, for at være i mål.
Nedture:
 • At løbe tør for god te, når man er ved at blive småsyg … sucks!
 • Jeg har brugt alt alt for mange penge i denne måned… allerede.
 • Som nævnt har jeg læst blottet for dig; men den var så god at jeg læste den alt alt for hurtigt. Øv! Det betød at på 2 dage var bogen færdig. Ønsker mig virkelig Spejlet i dig (2eren) i julegave!
 • December er som frygtet en rigtig svær måned; den består af konfekt, julemad, æbleskiver og julefrokoster. Jeg synes virkelig det er svært! Men hvis jeg bare lader være med at tage på i december, så er jeg faktisk okay tilfreds.
 • Jeg har slået min hofte. Øv, hvor gør det ondt!
Hvad fylder i dit liv for tiden?

13 tanker om "Ups and Downs #3"

 1. Christina

  Du er sgu da i mål? Du er jo skide lækker! Basta.

  Ja, jeg vil gerne have flere penge. Det ville være super lækkert. Orv, har du lavet et budget? Jeg har valgt bare at lukke øjnene, og håbe på at det går nogenlunde i 0 til sidst :p

  <3

  Svar
 2. Anjaaeh

  Jeg håber også snart at jeg er i mål!

  Flere penge kan man altid bruge! Jeg har heldigvis stadig ikke overskreddet mit jule-budget helt, men det er sgu tæt på, og jeg mangler stadig nogle gaver :p ..

  Du er selv dejlig! – og jo, det hjalp et lille smil frem på mine læber… Tak for det <3 ..

  Svar
 3. Christina

  Ja, jeg ved det jo godt – men argh, den mave skal altså snart forsvinde! Den gør mig en smule frustreret :p Men jeg skal nu nok komme i mål – overvejer jo stærkt, at begynde til zumba igen.

  Ja, jeg skal nok vise det frem .. Engang. Jeg er virkelig spændt på om resultatet bliver godt. Så det må vi krydse fingre for at det bliver! 🙂

  Jeps, så min opsparing er blevet misbrugt lidt her i december. Men sådan er det; heldigvis får jeg jo flere penge igen nu jeg begynder at arbejde *danser af glæde*. Så det går nok lige op i sidste ende, hehe.

  Åh, jeg synes du er dejlig <3 kan det ikke få dig til at smile lidt? Men jeg forstår dig virkelig godt omkring det med Emi; det har jo sat sig fast. Også selvom det på ingen måde var din skyld!

  <3

  Svar
 4. Anjaaeh

  Det skal nok komme! Jeg tabte mig også først alle andre steder end der hvor jeg trængte mest til det; mine lår og min røv… Men nu er det så småt ved at forsvinde også, så det er bare at fortsætte! 😀

  Chancen for at modtager ser det er der jo stadig, så du må hellere lade være, selvom det er super spændende for os at se – og for dig at vise frem.

  Puha, 3-4000 er mange penge at mangle, specielt her til jul!!!!

  Det er alle mine tanker der er negative tror jeg… Stort set… Men specielt mit syn på mig selv og det med Emi, det piner mig stadig…

  Svar
 5. Christina

  Jeg har aldrig før prøvet at være en del af en madklub, så jeg glæder mig rigtig meget til at prøve det. Men jeg håber da det er noget der varer ved i mange år. Hehe.

  <3

  Svar
 6. Christina

  Mange mange tak; ja, det er lækkert at det går som det går. Hehe. Jeg mangler 8-10kg, så er jeg tilfreds. Men det er som om jeg ikke taber mig på maven, men alle mulig andre steder (som fx. på mine fingre – hvad sker der for det?)

  Jeps, jeg er også selv meget spændt på gaven. Har selvfølgelig lyst til at vise jer det allerede, men da jeg ikke ved om modtageren læser med .. Så er det nok ikke så skide smart, hehe.

  Men seriøst; jeg vil gerne have et pengetræ i julegave. Det ville være fantastisk! Jeg havde jo også arbejde indtil december måned, så det jeg fik udbetalt i december var 3-4000 mindre end normalt – not cool!

  Åh nej, hvilke negative tanker er det der fylder putte? <3 .. Jeg håber, at fordi det er jul at det kan lysne lidt på dit humør.

  <3

  Svar
 7. Christina

  Ja, jeg læste godt dine indlæg – og forstår sgu godt at det fylder meget for dig! Uden tvivl. Jeg håber at du kan vende det til noget positivt, så det ikke skal fylde så meget.

  <3

  Svar
 8. A + K = ♥

  Åh, madklub er bare den hyggeligste tradition – mig om mine veninder startede allerede en, da vi boede hjemme, og den kører stadig – dog ind i mellem kun på halv styrke, da folk er udlandspraktikker og hvad ved jeg, men de vender altid jo tilbage (; Det er simpelthen så hyggeligt, at det holder ved i så mange år.

  – Anne

  Svar
 9. Anjaaeh

  Tillykke med vægttabet, det er altså super stærkt gået! 🙂
  Glæder mig til at se hvad det er for en speciel gave du har gang i…

  Og bare rolig, du er ikke alene om at have tømt kontoen før tid… Det er jeg sikker på vi er mange der har… Pokkers julegaver! Men hvad gør man ikke for at glæde andre med gode gaver, hehe.

  I mit liv fylder alt for mange negative tanker lige for tiden… Men sneen og menneskerne omkring mig hjælper lidt på det… Og selvfølgelig også mine pelsdyr! <3

  Svar
 10. C. Stubbe

  Min familie fylder meget i mine tanker lige nu, udover mit projekt. To af mine familiemedlemmer har nemlig ret sent valgt at melde ud omkring julegave aftaler. Den ene er jeg okay, bare lidt surt at den først kom i går, når jeg lige havde nået at købe gaver. Heldigvis kun gavekort, som jeg bare kan bruge til deres fødselsdag, men alligevel. Og det anden er jeg ikke helt okay med, faktisk så meget, at jeg fremover har valgt ikke ville deltage til sammenkomster, som de inviterer til /:
  Men oven i alt det her, så har min mor vist sig at være fantastisk, og har lyttet til mig, mens jeg grædende har forklaret hvordan det gik mig på.

  Svar
 11. Christina

  Mange tak 🙂 Det er bare at være motiveret ..
  Jeg er også rigtig stolt af mig selv; det er en daglig kamp, men det bliver mere og mere til hverdag, hvis du forstår hvad jeg mener 🙂
  – men december er sat lidt på standby; jeg har så svært ved at tabe mig. Hehe. Men så længe jeg ikke tager på, så går det nok.
  Men tak; alt opbakning er en hjælp <3

  <3

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *