Min bror bliver 18år!

Vi har idag fejret min lillebrors fødselsdag. Han blev i dag 18 år – og jeg synes virkelig det er svært at forstå, for han er jo stadig den lille lort. Hehe. Men det er rigtig nok, og det betyder at han skulle drikkes fuld igår og at kørekortet snart er i hus. I går var familien på besøg, hvor vi fik lækker lækker mad. Men i dag – på dagen, hvor han jo bliver 18 år – der skulle der jo også ske noget. Derfor besluttede vi/han, at vi skulle ud og svømme og spise pizza. Da vi kom derud, ændrede vi dog i planerne, så vi både svømmede og bowlede, og spiste pizza da vi kom hjem. Det var rigtig hyggeligt! Kæresten og jeg havde valgt at købe nogle hørebøffer til ham – som han heldigvis blev rigtig glad for.
STORT TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN, KNÆGT!

2 tanker om "Min bror bliver 18år!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *