JBC #9: 2. søndag i advent

Så blev det den 2. søndag i advent, og det betyder at 2. lys i adventskransen skal tændes – og det betyder jo også, at vi faktisk er halvvejs mod juleaften!
Og fordi det er 2. søndag i advent, betyder det også at jeg skulle åbne endnu en gave fra julemanden. Denne gang fik jeg bogen Blottet for dig, som jeg har ønsket mig! Jeg glæder mig HELT vildt til at komme igang med at læse den. Den er i samme genre som Fifty Shades, så jeg er sikker på det er en bog lige for mig, høhø.
Dagen idag står dog ikke i julens tegn, da min bror har fødselsdag. Han bliver 18 år, den lille lort – og det selvom familien var på besøg igår, så skal der jo selvfølgelig også ske noget på selve dagen; så idag tager vi i svømmehallen og spiser noget pizza – lige præcis det som han gerne vil!

4 tanker om "JBC #9: 2. søndag i advent"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *