JBC #8: Julegaveønsker

Jeg er blevet spurgt mange gange, hvad mit største ønske her til jul er – og for at være helt ærlig, så aner jeg det ikke. Jeg ønsker mig rigtig mange ting, men jeg aner ikke hvad jeg ønsker mig mere end andet. Jeg vil gerne have noget nyt tøj, nogle nye ting til lejligheden, nye parfumer osv. Jeg har skrevet alle mine ønsker ned i min ønskeliste, så det er jo ikke fordi jeg ikke ønsker mig noget.Men hvis jeg skulle nævne én ting, som ville være at foretrække, så er det da helt klart at jeg ønsker mig et arbejde! Faktisk ønsker jeg pt. et arbejde mere end jeg ønsker mig noget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *