Årets første julefrokost

I går var jeg til årets første julefrokost, som blev afholdt i den institution hvor jeg var vikar i – og hvor var det dog lækkert at se alle de skønne mennesker igen! Vi startede ud med traditionel julefrokostmad og sluttede som altid af med ris ala mande med mandelgave. Mandelgaven var et spil druk roulette og en flaske bailey – som jo selvfølgelig skulle bruges!
Og traditionen tro, så havde vi selvfølgelig også pakkeleg – vi skulle hver især have to pakker med hjemmefra. Og hold nu op, hvor var det sjovt. Det var lavet sådan at man som altid starter en runde, hvor gaverne bliver fordelt mellem os og derefter skal man igang med at stjæle fra de andre! Hvis man slog en 6er, så måtte man stjæle en gave – men hvis man slog en 1er så måtte man tage en andens plads (så gik man jo selvfølgelig efter dem med flest pakker). Det var virkelig sjovt! Jeg tror helt sikkert, at reglen med at bytte plads skal indføres næste gang jeg skal spille pakkeleg. Hvilke regler plejer I at spille med?
 
Hvis jer der var med læser med, så tak for en god fest! Det var skønt, at jeg måtte feste med jer!

10 tanker om "Årets første julefrokost"

 1. Christina

  Det var også super hyggeligt! Måske skulle vi få indført noget julefrokost-værk? 😀 samle nogle tøser, og så holde julefrokost (selvom det måske er liiiidt sent nu. haha).
  Ja, jeg fik to pakker. Hehe. En med 4 nisser i og så en med noget … et eller andet … Ja, jeg gav den til mine forældre :p

  Svar
 2. Christina

  Ja, er den ikke fed? Det er Precious Stone – Ruby Crush fra rimmel. Den er simpelthen så fed! Der er to lakker i serien; og jeg endte med at købe dem begge. Jeg overvejer at lave et indlæg med begge lakker på et tidspunkt.

  Svar
 3. Anjaaeh

  Lyder til at have været suuuper hyggeligt! 🙂
  Og det ser egentlig også sådan ud, ud fra billederne, hehe.
  Fik du nogle af pakkerne fra pakkelegen?

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *