Kyllingemuffins

Jeps, I hørte rigtigt; kyllingemuffins – og det er som ordet siger, muffins med kyllingekød i. Det er et rigtig godt alternativ til andre ‘nemme’ måltider så som pølsehørn og pizzasnegle. Disse muffins er nemlig en paleo-opskrift. Jeg har fundet opskriften hos La Vida Verde, som er en fantastisk blog, hvis man gerne vil spise efter paleo-principperne; da den indeholder idéer og en masse opskrifter – I kan finde opskriften på  disse kyllingemuffins her.

 
  • 200g kyllingebryst (skåret i stykker og blendet)
  • 2 æg
  • 2 gulerødder
  • 1 løg (jeg undlod dog dette)
  • 1 tomat (grofthakket)
  • 1 spsk oregano
  • Salt/Peber
Og man kan jo tilføje hvad man har lyst til. Fx spinat, ærter, porrer, rødløg, ost, bacon osv …
Ovnen opvarmes til 200 grader. Gulerødderne rives og alle ingredienserne røres sammen. Massen fordeles i 8 muffinsforme. Kyllingemuffins bages på midterste ribbe i ovnen i 30 minutter. Kyllingemuffins kan holde sig i op til 2 døgn i køleskabet.Bagetid: cirka 30min ved 200grader

En tanke om "Kyllingemuffins"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *