JBC #5: Noget der giver dig et smil på læben

Der er mange ting der kan give mig et smil på læben. Men mine gode veninder og min kæreste er altid med til at give mig et smil på læben. Hvis jeg er i dårligt humør, ved de lige præcis hvad der skal siges for at få må til at grine. Jeg ville ikke bytte dem for noget i verden.

Hvad giver dig et smil på læben?

5 tanker om "JBC #5: Noget der giver dig et smil på læben"

 1. Anjaaeh

  Haha, du er sød. Jeg takker for at du ikke ydmyger mig offentligt, ved at poste grimme fuldemandsbilleder af mig på din blog! Du kan også altid få mit smil frem! <3

  Svar
 2. Christina

  Hehe. Lige præcis, der er mange ting som kan give en et smil på læben. Jeg kunne også nævne maaange ting, men valgte at kærligheden er den der giver mig det største smil 🙂
  Ja, jeg ville jo gerne have smidt et billede ind af du og jeg.. Men det er som om at de eneste jeg har af os to, der er vi enten stive, grimme eller noget helt andet. Og dem ville jeg altså ikke have på bloggen :p hehe.

  <3

  Svar
 3. Anjaaeh

  Familie, venner, dyr (især mine egne), musik, god karma, smil fra andre mennesker og sne er helt klart noget af det der har nemmest ved at give mig et smil på læben! 🙂

  Og BTW; Super fine billeder! <3

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *