JBC #4: Noget du altid har på dig

I dag handler challengen om, at man skal lave et indlæg med de ting man altid har på sig. Og det er fkatisk nemt nok synes jeg. Jeg har stort set altid min mobil på mig uanset hvad jeg skal; det giver mig en tryghed og så er jeg måske bare en smule afhængig af den. Det er ikke fordi jeg konstant bruger den, men hvis jeg ikke ved hvor den er henne så bliver jeg en smule panisk. Udover min mobil har jeg altid en hårelastik på mig; uanset hvor glad jeg er for mit hår – så får jeg indimellem spat og så skal det bare op i en hestehale. Og eftersom jeg er begyndt at gå med briller, har jeg også dem på mig hele tiden.
Hvad har du altid på dig?

4 tanker om "JBC #4: Noget du altid har på dig"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *