Løbet tør for lagerplads?

HJÆÆÆÆLP! Jeg er begyndt at få denne besked, når jeg vil lægge billeder ind på bloggen – og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre? Er der nogen der har oplevet det samme? Jeg er godt klar over, at jeg nok måske bliver nødt til at betale mig ud af det, men hvis nu der var en anden løsning var det jo at foretrække.
Jeg kan dog slette lidt i mit picasa album, så der er plads til lidt flere billeder .. Men det kan jeg jo ikke blive ved med, uden det påvirker mine tidligere indlæg (så forsvinder billederne jo der).

22 tanker om "Løbet tør for lagerplads?"

 1. Christina

  Jeg synes bare det er omstændigt at skulle hente endnu et program for at gøre dem mindre. Ja, der er da intet galt med kvaliteten på dine billeder. Tak for svar 🙂

  Svar
 2. Christina

  Ej, hvor er det smart! Jeg kan især godt lide, at jeg ikke skal til at hente nye programmer for at redigere i billederne. Jeg vil da helt sikkert prøve at brugte Picture Manager 🙂 tak!

  Svar
 3. Christina

  Ej, hvor er det smart! Jeg kan især godt lide, at jeg ikke skal til at hente nye programmer for at redigere i billederne. Jeg vil da helt sikkert prøve at brugte Picture Manager 🙂 tak!

  Svar
 4. .

  Du kan for fremtiden gøre dine billeder mindre med programmet: FastStone Image Viewer
  Det gør jeg brug af og efter jeg også løb tør, er jeg det ikke mere…
  Du kan se på min blog, kvaliteten er stadigvæk god..
  Pøj pøj fra Mette der var der hvor du er for længe siden …

  Svar
 5. C. Stubbe

  Hvis du har Microsoft Office pakken installeret på din computer, så har du nok også Microsoft Office Picture Manager installeret. Derinde kan du redigere dine billeder. Den ligger i toppen og hedder Rediger billeder, så vælger du Tilpas Størrelse, hvor du kan vælge mellem Dokument, Webside og E-mail i stor eller lille format. Jeg vil foreslå webside stor eller lille, da du stadig kan gøre dem lige så store på bloggen – men til gengæld fylder de ikke i pladsstørrelse 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *