JBC #3: De 5 mest hørte sange

Så blev det tid til dagens Jule blogchallenge; idag skal man vise de 5 mest hørte sange. Jeg synes det er lidt svært, for jeg varierer rigtig meget i hvad jeg hører. I nogle perioder er det en sang jeg hører hele tiden andre gange er det rigtig meget forskelligt. Jeg hører selvfølgelig også julemusik, men jeg har taget udgangspunkt i ‘hverdagsmusikken’.

# 1: Maroon 5 – One more Night


# 2: Rihanna – Diamonds

# 3: Mads Langer – Overgiver Mig Langsomt

# 4: Paramore – Monster

# 5: All-American Reject – Gives You Hell

2 tanker om "JBC #3: De 5 mest hørte sange"

  1. Basuna

    5 rigtig fede stykker musik !!
    Den med Maroon 5 havde jeg ikke hørt før, men den er super go…..så den er lige blevet fundet og gemt på min Spotify 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *