JBC #2: 1. søndag i advent

Så blev det 1. søndag i advent; en dag med traditioner, som jeg elsker. Det betyder nemlig at man skal tænde det første lys i adventskalenderen OG at man får gave af ‘julemanden’ (ja, det er altså fra julemanden!).

Jeg må indrømme, at jeg bliver gladere og gladere for min adventskalender-dekoration – jeg synes den er lige mig! Og jeg glæder mig til at se, når alle 4 lys brænder sammen; jeg er sikker på det kommer til at se godt ud.

 

Jeg fik også åbnet den første pakke fra julemanden idag; og jeg modtog nye håndtag til min cykel (som jeg har ønsker mig, for ved dem jeg har, smitter farven af), så det bliver rigtig godt at få nye på cyklen. Derudover fik jeg også et spejlfad. Det er noget som jeg har ønsker mig rigtig rigtig længe og den er helt perfekt! Nu skal jeg bare liige finde ud af hvor den skal stå henne herhjemme, hehe.

2 tanker om "JBC #2: 1. søndag i advent"

 1. Christina

  Tak, ja jeg er også helt vild med at den er så enkel 🙂
  – Ja, jeg glæder mig til at få spejlfadet i brug, selvom der jo ikke er så meget plads lige nu pga. julepynten. Hehe.

  Svar
 2. Basuna

  Jeg kan godt forstår du er glad for din adventkalender dekoration….. den er rigtig fin også lige min stil 🙂
  Kan godt lide dem enkle og uden alt det gran, kogle m.m.
  Dejlige advents gaver du har fået af julemanden….er sikker på du nok skal finde ud at at bruge spejlfadet til noget smukt 🙂
  Rigtig glædelig 2 dec. til dig Christina

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *