JBC #1: Julen – hvad skal du lave?

Så blev det december! Det betyder at julen nærmer sig – men også, at vi skal have gang i Jule Blogchallengen. Der har været lidt forvirring omkring den, og lad mig bare slå fast at man altså ikke skal ’tilmelde sig’, men bare bruge challengen hvis man har lyst. Den eneste årsag til at jeg har sagt man kan skrive, at man er med på legen er fordi jeg gerne vil se hvad I andre finder på. Derudover er det muligt at se alle dem der leger med i bloggens højre side!

Jeg elsker jo julen, så jeg håber på at julen skal indeholde en masse forskellige ting. En masse julehygge, gaveindkøb, familiesammenkomster, festligheder osv. December er altid en dejlig måned, så jeg er sikker på at julen i år også skal blive fantastisk. Jeg er sikker på, at december nok skal komme til at indeholde en masse grin og sjov – og at den bliver fantastisk ligesom de tidligere år.

Har I nogle planer for julen?

5 tanker om "JBC #1: Julen – hvad skal du lave?"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 tanker om "JBC #1: Julen – hvad skal du lave?"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *