Mine til- og framærker

Dagen i dag har jeg brugt på at få købt så mange julegaver som muligt; faktisk mangler jeg nu kun 2-3 gaver for at være helt færdig. Det er virkelig lækkert for en gangs skyld at være på forkant med det! Da jeg kom hjem fra byen, fik jeg lige skiftet gavepapir på nogle af pakkerne for at man ikke kunne gætte hvor de er købt – jeg har en mor der kan mange af butikkernes gavepapir, så hun skal ikke kunne gætte hvor hendes gave er købt – og så er det bare lidt sjovere, at pakke dem ind og pynte dem selv, synes jeg.

Da jeg havde ordnet pakkerne gik jeg igang med at lave mine til- og framærker. Jeg har jo i dette indlæg vist, at jeg havde købt et stempel til formålet og det fik jeg brugt idag; jeg synes det er fantastisk! Jeg må i gang med at give flere gaver, så jeg kan få brugt stemplet noget mere. Da jeg havde stemplet den ene side, synes jeg at de var lidt kedelige. Jeg gik derfor i skabene og fandt en kartoffel, som jeg fik skåret et juletræ i – og på den måde fik jeg lavet mig en stempel! Det fungerede faktisk rigtig godt. For lige at gøre det sidste, valgte jeg at give juletræerne noget sølv-glimmer; bare fordi man ikke kan få for meget glimmer!

Er jeg den eneste der synes det er hyggeligt at pynte gaverne og på den måde gøre den lidt personlige?

2 tanker om "Mine til- og framærker"

 1. Christina

  Uh, det vil jeg da lige holde lidt øje med 🙂 .. Jeg elsker julegaver!
  Ja, tricket med kartoflen er ret smart – og så virker det lige så godt som de stempler man køber.

  Svar
 2. krAm

  Ih nej – jeg elsker det også. Jeg er også gået i gang med julegaveindkøbene. Kig med på min blog i løbet af den kommende uge, så får jeg lagt et par indlæg på om mine gaver:-) Fint trick med den kartoffel.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *