Instagram moments #13

Husk, at det er muligt at følge mig på instagram. I finder mig under navnet frkstubba.

# 1: Jeg har leget lidt med at sætte mit hår på forskellige måder. Og langt om længe lykkedes det at lave en dounut! Hold nu op, hvor var det svært, og jeg har stadig lidt problemer med at få den til at sidde fast; men jeg synes bare det er så fint.
# 2: Det er ikke kun kæresten og jeg der elsker rent og nyt sengetøj; dyrene nyder også at ligge sig til at sove på dynen, når der er nyt betræk på.
# 3: Jeg havde Rofus med ude at gå for nogle dage siden; han fælder helt vildt, så jeg ville have ham til at smide hele sommerpelsen, så hans vinterpels kunne komme frem. Super hyggelig tur!
# 4 + 5: Jeg tror faktisk ikke jeg kender til noget, der er bedre end at hygge mig med min kæreste; om det er at se gode film om aftenen (for Sherlock Holmes er seriøst en god film!) eller om det er at hygge med morgenmad.
# 6: Jeg har fået en ny last; jeg er blevet helt vild med serien New Girl. Jeg synes simpelthen den er så fantastisk; man kan jo ikke andet end elske hende Jess! Nogle af jer der ser den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *