Juledekorationer

Jeg har været i julehjørnet i dag; jeg har nemlig lavet juledekorationer. Jeg ville lave dem nu, da det jo snart er den første – og de skulle være lavet inden. Jeg havde en plan om, at jeg i år ville have nogle simple dekorationer og at der ikke skulle bruges noget gran.Jeg synes faktisk jeg er sluppet godt afsted med mit fad og min adventslys – jeg er faktisk helt vild med de to ting. Men jeg må indrømme, at jeg er lidt i tvivl om hvad jeg synes om mit kalenderlys. Jeg synes måske den er lidt kedelig, men jeg ved det ikke. Kæresten synes den er fin, så jeg overvejer bare at lade den være.. Medmindre jeg kommer på en ny idé; jeg overvejer lige at finde en gren med kogler til den – det kan være det lige gør det sidste.

Har I fået lavet jeres juledekorationer?

8 tanker om "Juledekorationer"

  1. Christina

    Tak 🙂 .. De må nisser er fra sidste år. Jeg købte dem i bilka, faktisk – for noget der ligner 3 for en 20er :p .. Det er sådan nogle man normalt bruger til dekorationer, hvor der er en lang pind i bunden. Jeg har bare valgt at knække pinden af. Men de er skide søde 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *