Mine tatoveringer

Jeg er blevet spurgt en del gange nu, om jeg kunne kan vise jer mine tatoveringer – og selvfølgelig kan jeg det. Jeg prøvede at tage billederne med mobilen, men det er godt nok blevet nogle dårlige billeder (hvad sker der for, at iphone tager så dårlige billeder). Det beklager jeg virkelig! Jeg skal nok lige prøve at få taget nogle bedre billeder på et tidspunkt.

Dette var min første tatovering. Jeg var slet ikke i tvivl om, at det var denne tatovering jeg skulle have – og at den skulle være på min fod. Faktisk fandt jeg den, da jeg var 16 år og gemte den til jeg blev 18, hvor jeg med det samme ringede til en tatovør og fik en tid. Jeg vil ikke sige, at den har en eller anden særlig symbolik, men den var præcis som jeg ville have en tatovering til at være. Nu kunne jeg dog godt tænke mig at gøre den lidt større.

Den ser skæv ud på billedet, det er den altså ikke i virkeligheden – tænker, at jeg måske har sat lidt skævt da billedet blev taget. Min anden tatovering var dette hjerte, som er placeret på min ryg. Jeg har selv tegnet den, fordi jeg ikke kunne finde en jeg synes var som den skulle være. Jeg ville have et hjerte, men ville ikke have at det skulle være et traditionelt og ‘kedeligt’ hjerte – derfor prøvede jeg mig frem og endte med dette. Jeg elsker denne tatovering, omend jeg synes den er lidt for lille. Jeg har derfor en plan om at skulle udvide den mere (ned af ryggen) når jeg har tabt mig alt det jeg vil. 

Og så min nyeste tatovering. Jeg har længe ville have en stjerne på håndleddet, da jeg synes det ser så fedt ud. Den blev lavet om rimelig pludseligt (faktisk samme dag, som jeg skulle tatoveres), og jeg har ikke fortrudt det overhovedet. De 3 små stjerner symbolisere min mor, far og min lillebror. Den store stjerne symbolisere mig. En reminder om, at jeg skal huske at være stjernen i mit eget liv – og ikke kun tilskuer. Det lyder måske lidt kliché-agtig, men jeg synes det er vigtigt at huske på.
Jeg har planer om en del tatoveringer mere, det er bare som om at jeg ikke har pengene til det. Hehe. Så det må lige vente indtil jeg får skrabt nogle penge sammen. 
Har du nogle tatoveringer? 

8 tanker om "Mine tatoveringer"

 1. frkstubba Forfatter

  Undskyld det sene svar..
  Selvfølgelig må du spørge om prisen, men det er lidt svært for mig at svare på. Jeg har fået det lavet hos en privat (faktisk så privat at jeg sad og spiste pizza og spillede wii imens, hehe). Men jeg gav 300kr for den; jeg kunne dog forestille mig at den ville koste 5-600kr, hvis jeg skulle have den lavet hos en prof.

  <3

  Svar
 2. Christina

  Jeg vil også vildt gerne have en på fingeren – og faktisk også en bag øret. Men jeg tror som du ikke, at det er lovligt i dk. Men så må man jo bare tage til udlandet 🙂

  Svar
 3. Maria

  Jeg har en Calla-lilje øverst på ryggen, fik den lavet efter vores bryllup. Der var calla- liljer i min brudebuket, så den har en del symbolik for mig. Jeg vil gerne have flere. En på foden, men jeg ved endnu ikke hvad det skal være. Jeg vil også gerne have en på fingerne selv om det vidst ikke er helt lovligt 🙂

  Svar
 4. Christina

  Jeg går også efter unikt og personligt (siger jeg, som fik den første tatovering lavet af den simple årsag at jeg synes den var flot. haha) .. Men man skal være sikker! Dine børns navne er da en god idé? Jeg regner også med at mine børns navne (altså, når jeg engang får børn) skal være placeret et eller andet sted på min krop.

  Svar
 5. Christina

  Tak. Jeg ville egentlig gerne ønske, at alle mine tatoveringer havde en eller anden symbolsk betydning for mig. Men den første jeg fik lavet var jeg bare forelsket i – det er kun de to andre, som har en mere personlig symbolik for mig 🙂

  Svar
 6. Pia

  Jeg har ingen tatovering, men er begyndt at overveje at få mine børns navne på håndleddet.. Men jeg vil helst have noget unikt og ikke som alle andre, så kan ikke helt beslutte mig :S

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *