Bailey Date

Jeg inviterede min veninde Louise herop i lørdags til en bailey date. Vi er begge rimelig gode til at drikke Bailey, så den succes skulle jo gentages. Jeg havde købt en flaske til anledningen (plus at vi havde en halv flaske i skabet) – og det var godt jeg købte det, får vi fik da drukket 1½ flaske (altså 1½ liter bailey). Og jeg må indrømme at vi begge på et tidspunkt måske var en liiiille smule fulde.
Men det var skide hyggeligt! Kæresten så fodbold med nogle kammerater, så de var også friske på at der skulle drikkes lidt. Eller, de var faktisk mere interesseret i at de ville se Star Wars istedet for at skulle i byen. Tsktsk. Men de skiftede da mening undervejs og fik drukket lidt sammen med os.
Og når man bliver fuld, så skal man tage billede af sig selv – sådan er det bare. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, men min mobil var fyldt med billeder af os. Haha. Det er nu altid sjovt at se tilbage på. Dette billede er en af de bedre, de andre billeder er vi mere fulde op – og det kan man virkelig godt se. Living the moment!
Da vi havde drukket alt baileyen, alt den dårlig (virkelig dårlige) hvidvin og hvad vi nu ellers havde besluttede vi os for at tage i byen. Vi opdagede at Clemens kom på havana, så det blev vi jo nødt til at se. Derfor gik vi herfra, så vi kunne komme derned uden at stå i kø… Troede vi. Der var en sindssyg kø foran os! Men vi kom ind og Louise og jeg gik direkte ud på dansegulvet og dansede. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst dansede så meget. Clemens kom på og det var vel fint nok; jeg synes han var der i rigtig kort tid og at man ikke kunne høre musikken – det var lidt ærgerligt. Men det er jo ligemeget, vi havde det sjovt!
Men det var en super sjov og hyggelig aften! Og så synes jeg snart vi skal gentage successen!
Når I skal hygge jer eller i byen – hvad drikker I så?

5 tanker om "Bailey Date"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *