Jule blogchallenge 2012 – skal du være med?

Så er det snart december – og da sidste års jule blogchallenge var en succes, skal vi da have gang i en blogchallenge igen! .. Vi starter lørdag d. 1 december på denne jule blogchallenge, som strækker sig over 31 dage – og alle kan selvfølgelig være med 🙂

Hvis I vil deltage, kan I nederst i dette indlæg skrive jeres navn/blog – så kan vi følge med i, hvem der deltager i denne jule blogchallangen! Og husk, I må gerne bruge billedet til jeres egen blog – bare i linker til mig.Men det er altså ikke noget med at skulle tilmelde sig. Den eneste grund til jeg gerne vil vide om I er med, er så jeg kan tilføje jer på listen i højre side, så andre også kan se på jeres blog.

document.write(”);

60 tanker om "Jule blogchallenge 2012 – skal du være med?"

 1. Christina

  Det skal jo ikke være sådan, at man mister lysten til at blogge. Men jeg har fuld forståelse for det, hvis du ikke vil være med. Du kan jo også bare blogge med om det du kan blogge om – og har lyst til? 🙂

  Jeg har valgt at gøre det, at de indlæg jeg har kunne lave på forhånd .. Dem har jeg lavet, så det er kun omkring 10 indlæg jeg mangler at lave.

  Svar
 2. vanadisbagskyerne

  Tror jeg vil melde mig ud af legen, hvis man kan sige det? Selvom at det er rigtig hyggeligt, så fungere jeg åbenbart ikke så godt med forudbestemte blogindlæg, mister simpelthen lysten til at blogge… Men vil nok bruge nogle af dagene som inspiration, f.eks. den med at vise julegaverne kan være lidt svær at springe over, sådan generelt 🙂 Skriver vel egentlig mest for at I ikke sidder og venter på bestemte indlæg fra mig, som aldrig ville komme 🙂 Men vil glæde mig til at læse med hos jer andre 😉

  Svar
 3. vanadisbagskyerne

  Tror jeg vil melde mig ud af legen, hvis man kan sige det? Selvom at det er rigtig hyggeligt, så fungere jeg åbenbart ikke så godt med forudbestemte blogindlæg, mister simpelthen lysten til at blogge… Men vil nok bruge nogle af dagene som inspiration, f.eks. den med at vise julegaverne kan være lidt svær at springe over, sådan generelt 🙂 Skriver vel egentlig mest for at I ikke sidder og venter på bestemte indlæg fra mig, som aldrig ville komme 🙂 Men vil glæde mig til at læse med hos jer andre 😉

  Svar
 4. tiinerdk

  Hej 😉
  Havde helt glemt at jeg havde tilmeldt mig, men jeg tror simpelthen ikke jeg har tid til at deltage, så kan jeg framelde mig igen?
  Men jeg følger stadig med! 🙂

  Svar
 5. tiinerdk

  Hej 😉
  Havde helt glemt at jeg havde tilmeldt mig, men jeg tror simpelthen ikke jeg har tid til at deltage, så kan jeg framelde mig igen?
  Men jeg følger stadig med! 🙂

  Svar
 6. Christina

  Jeg er stadig igang med indlægget til dig; jeg håber virkelig det er okay. Hehe. Det er lidt svært at skrive, synes jeg. Men jeg gør hvad jeg kan.
  Ja, jeg synes også idéen om challenger er hyggelig.

  Svar
 7. Camomilla

  Christina, hvilken hyggelig idé. Jeg vil glæde mig til at følge med. Jeg vil ikke selv melde mig, for der er i forvejen godt gang i bloggen min i december måned. Jeg glæder mig til at modtage dit gæsteblogger indlæg – dejligt du har lyst til at være med :-)Håber mange har lyst til at være med her – det er virkelig sjovt

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *